Informatie Pocoloco Nootdorp

 

In de loods staan 3 antieke auto’s want Henk vind het leuk om met oldtimer rally’s mee te doen.

Henk is zeer productief wat betreft het ontwerpen van nieuwe treinbanen. De ene baan is nog niet klaar of er ontstaat weer een nieuw idee. Wachten komt in het woordenboek van Henk niet voor zodat hij samen met één van de vrijwilligers direct met de bouw van het nieuwe ontwerp gaat beginnen.

Naast de loods staat de nieuwe woning van Henk met op de zolder natuurlijk een treinbaan. In de tuin wordt een metro-treinbaan aangelegd.

 

De loods is gesitueerd aan de Industrieweg 19 in Nootdorp.

Algemeen: info@pocoloco-nootdorp.nl
Henk van Beest: henk@pocoloco-nootdorp.nl
Diana: diana@pocoloco-nootdorp.nl
Ernst: ernst@pocoloco-nootdorp.nl

 

Henk is geboren op 21 november 1954.

Na zijn diensttijd als Kort Verband Vrijwilliger is hij als toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarder gaan werken bij een gerechtsdeurwaarder in de standplaatsen Harderwijk en Bergen op Zoom. De studie van 4 jaar heeft hij in 1 jaar voltooid.

Henk heeft vele hobbies zoals auto’s, modeltreinen, duiken en helicopter vliegen. Zijn rijbewijs heeft geen lege regels. Henk heeft zelfs zijn Koetsiersbewijs en mag in diverse helicopters vliegen.

Op een treinenbeurs in Utrecht heeft hij het treinenvirus opgelopen. Hij reist nu heel europa door om stoomtreinen te bezichtigen of een rit te maken. Eenmaal plaatsgenomen in een antieke trein valt Henk vaak in slaap. Gelukkig is Diana vaak mee om hem weer wakker te schudden bij het eindstation.